ELO Publicaties

ELO Publicaties

Eline Lohman
Mijn naam is Eline Lohman, ik ben 37 jaar oud en woon in Herwijnen. Mijn hele leven lang heb ik al een passie gehad voor schrijven. Ik was er altijd mee bezig en na mijn Havo-diploma gehaald te hebben, besloot ik zonder twijfel een HBO-opleiding journalistiek te gaan volgen. Dat deed ik aan de Hogeschool voor Journalistiek Fontys in Tilburg.

In augustus 2007 ben ik afgestudeerd. Direct daarna, in september, heb ik mijn eigen bedrijf ELO Publicaties opgericht. Ik wil graag vrij zijn en over diverse onderwerpen schrijven, daarom heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te werken. Ik kan schrijven wat ik wil: nieuwsartikelen, sfeerverslagen, recensies, rechtbankverhalen, noem maar op.

Ik werk voor verschillende media, zie hiervoor 'werkzaamheden'. Het is allemaal begonnen met mijn stages. Ik liep eind 2005 stage bij AD Rivierenland en een jaar later vond ik een stageplaats bij BOEK Magazine. Jarenlang heb ik voor beide media gewerkt en toen mijn diploma journalistiek in zicht was, werd ik aangenomen bij een van de weekkranten van Wegener Huis-aan-huis Media. Ik werd voor steeds meer weekkranten in de regio gevraagd en daarna ging het snel.

Vandaag de dag werk ik voor zeven kranten en een aantal tijdschriften. Toch ben ik altijd op zoek naar meer. Waarom? Omdat ik altijd bezig wil zijn met schrijven. Het journalistieke vak en het schrijven is mijn lust en mijn leven.


© ELO [2014-2023]