ELO Publicaties

ELO Publicaties

Artikelen


De Stem van Dordt | De Vonk | AD Rivierenland | De Kombinatie | Papendrechts Nieuwsblad |Medium: De Vonk
Genre: Advertorial

Smit Mode: lekker opvallen in het voorjaar

Dé trend voor komend voorjaar is kleurige kleding. Laat dat nou net slaan op de collectie van Smit Mode in Papendrecht!

De modewinkels, zowel de dameszaak als de vrouwenzaak, sluiten zich helemaal aan bij alle kleuren. Fel oranje, citroengeel, zuurstokroze, peperrood, kiwigroen... Een heel kleurpallet is te vinden bij Smit Mode. Maar goed ook, want wat is er nu fijner dan op een zonnige dag een leuke gele jurk aan te trekken? Krijgt u gelijk een zomers gevoel van.

Ook zwart-witte kleding mag gezien worden in het voorjaar. Dan wel met lekkere frisse kleuren erbij. Ook leuk: de 'organic look': bladmotieven, met de kleuren groen en geel. Verder heeft Smit Mode veel strepen en ruiten in allerlei soorten in de collectie, van ragfijn tot groot en van tweekleurig tot multi-colour. Daarnaast zijn kalligrafische dessins van golvende lijnen en andere ritmische patronen zijn te vinden bij de modewinkels, evenals stippen en veegeffecten.

Smit Mode is erg blij met de kleurrijke kleding. In het najaar waren zwart en grijs het devies; des te leuker vindt het personeel het dat er in het voorjaar meer kleurtjes komen. Ook aan de liefhebber van de wat minder in het oog springende kleuren is gedacht. Want Smit Mode heeft ook kleding met veel zachte tinten, met fijne prints. Hierdoor straalt de kleding rust uit. Want het hoeft niet altijd heel druk te zijn; verfijnde kleuraccent zijn erg mooi. Neem nu een elegant kledingstuk als een colbertje. Grijs kan prima, maar in het voorjaar dan wel bij voorkeur met een klein kleuraccent.

Smit Mode heeft inmiddels allerlei vrolijk gekleurde kleding in haar winkels liggen. De klanten die al een kleurrijk kledingstuk hebben aangeschaft, zijn erg enthousiast over dé trend van het voorjaar. 'Dit is echt iets wat we zoeken', is veelgehoord. Mocht het voorkomen dat u een kledingstuk thuis heeft liggen dat niet meer zo 'in' is, dan is dat geen probleem. Neem het mee - het team van Smit Mode staat ten alle tijden voor u klaar om de kleding opnieuw te stylen. Bijvoorbeeld door een leuke, kleurige legging erbij te zoeken. Alles kan bij Smit Mode in Papendrecht.


© ELO [2014-2023]